A pizza a day keeps the doctor away

Adres:

Duinenstraat 300 Bredene

La Duna is een Italiaans restaurant te Bredene gespecialiseerd in pizza en pasta.

Alle pizza’s, pasta’s en andere gerechten worden met dagverse ingrediënten voor u bereid. Zo proeft u bij iedere hap de zuiderse sferen die deze zaak op culinair gebied naar uw bord wilt overbrengen.
Pizza

Bij La Duna vindt u een ruime keuze pizza’s, zoals u ze in Italië zou kunnen bestellen en nuttigen. De meest gekende staan uiteraard op de kaart, zoals de klassieke Margherita met enkel kaas en tomatensaus. Als het wat specialer mag zijn, kunt u voor een Prosciutto kiezen met heerlijke Italiaanse ham, een Hawai met ananas en hesp of een Quattro Fromaggi met vier kazen.

Welke pizza de chef aanraadt? Probeer zeker eens de huispizza “La Duna”, rijkelijk belegd met tomaten, mozzarella, ham, salami, champignons, gorgonzola en olijven!
Pasta

De liefhebbers van pasta kunnen bij La Duna hun hartje ophalen aan de uitgebreide menukaart en de diverse pasta-soorten op de kaart. Spaghetti, macaroni, tagliatelle, u vindt ze er allemaal, met een lekkere saus naar keuze, zowel op basis van tomaten als room.

Toch meer zin in een lekkere ovenbereide lasagne? De verrassing van de chef is zonder twijfel de lasagne “La Duna”. Kom hem ontdekken in de zaak zelf!
Meeneem gerechten

Alle gerechten kunnen afgehaald worden zoals meeneem pizza, meeneem pasta, meeneem desserts zodat u thuis kan genieten van de Italiaanse specialiteiten van restaurant La Duna te Bredene.

Alija Bledar

Chef
Keuken
Chef kok in de Italiaanse keuken

Dekeyser Vanessa

Zaakvoerster
Keuken - Zaal
Jaren ervaring in de horeca

Alija Anyssa

Dochter
Zaal en Onthaal
Vrolijke Student